top of page
Image by Nina Mercado

Allcarcenter wil ervoor zorgen dat uw auto optimaal blijft werken. Met onze jarenlange ervaring zijn we toegewijd om u de beste prestatieoplossingen te bieden. Geen enkel probleem is te groot of te klein voor ons. Allcarcenter is een full-service autoreparatieservice. We bieden een breed scala aan diensten aan om uw voertuig soepel te laten rijden. 

Auto in- en verkoop

Waarom met minder genoegen nemen wanneer u de beste deal kan krijgen? Bij Allcarcenter hebben we een divers betaalbaar aanbod aan voertuigen, voor elk wat wils. Ons assortiment omvat verschillende modellen, gekeurde tweedehands wagens en meer.

Reparatie & Onderhoud

Allcarcenter is een garagebedrijf met volledige service. Het maakt niet uit wat het merk, model of bouwjaar van jouw auto is, de specialisten bij Allcarcenter zijn er om u te helpen. Onze ervaren monteurs gebruiken de beste gereedschappen voor het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan elk type auto.

Schadeherstel

Voor een vakkundig schadeherstel van uw auto bent u bij ons bij het juiste adres! Het maakt niet uit met welke auto je aan komt, want onze experts hebben genoeg ervaring met het herstellen van schade. 

APK klaarmaken

Wij zorgen ervoor dat uw auto wordt voorbereid voor een APK keuring. Wij maken uw auto schoon, controleren de oliepeil en controleren verder wat belangrijk is voordat u auto gekeurd wordt. 

Doffe koplampen herstellen

Heeft u ook doffe koplampen die hersteld moeten worden? 
Geen zorgen! bij ons bent u in goede handen. Bel meteen om een afspraak te maken. 

Diensten

motor
Automonteur
Het bevestigen van de auto
WhatsApp Image 2022-02-01 atttt 16.25.29.jpeg
Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 08:30 - 17:30

Zaterdag: 09:00 - 13:00

Zondag: gesloten 

Buiten openingstijden zijn we open met afspraken

         0597785812

         info@allcarcenter.nl

Bezoeken

Allcarcenter

Holland Marsh 19 i

9663 AV Nieuwe Pekela
 

KVK: 83480692

BTW: NL003826191B33

bottom of page